Str. Virgil Madgearu nr. 5, Bucureşti

Despere

Despre artist

Fiecare dintre noi este unic, fiecare are propriile experiențe, amintiri, convingeri.

Prioritatea mea este să descopăr nevoile și dorințele clienților, să dezvolt un concept de amenajare coerent și armonios, să creez spații interioare funcționale, frumoase și încărcate de semnificație.

Educație și premii

Întotdeauna m-am simțit atrasă de frumos, armonie și echilibru estetic.

Pe parcursul școlii, am participat la numeroase expoziții și concursuri locale și naționale, în urma cărora , cele mai importante rezultate obținute au fost:

Premiul al II-lea, secțiunea grafică, la Concursul Național de Arte Vizuale “Nicolae Mantu”;

Premiul al II-lea, secțiunea pictură, la Concursul Național de Pictură și Grafică”Vespasian Lungu”, primul de acest fel din țară, înregistrând cea mai mare participare.

Prima provocare legată de design interior a fost atunci când am proiectat, amenajat și decorat, apartamentul în care urma să locuiesc. Prin intermediul producătorului obiectelor de mobilier ales atunci, redactorii revistei Casa Lux au fost interesați sa îl viziteze, fotografieze și să-l prezinte într-o ediție a acestei publicații.

De atunci, după această primă experiență, reușită, am încercat să mă apropii de acest domeniu, participând la diverse cursuri și workshop-uri legate de noua pasiune.

Absolvirea Școlii de Design Interior Șerban, din București, a marcat oficial debutul meu în acest univers plin de culori, forme și texturi.

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor. Continuarea utlilzarii acestui website presupune acceptul dumneavoastra.
Accept