Str. Virgil Madgearu nr. 5, Bucureşti

Mod de lucru

1. Analiza și înțelegerea proiectului

Analiza și înțelegerea proiectului

După o primă discuție, ne întâlnim în spațiul pe care îl vom amenaja și discutăm despre cum vrei să arate, ce vrei să transmiți, despre ceea ce dorești să fac, ce nu dorești, ce îți place sau ce nu, această discuție o mai numesc și brief. Ulterior îți voi trimite un set de întrebări, care ne vor ajuta să cunoaștem mai bine dorințele și nevoile tale, și să descoperim necesitățile funcționale ale spațiului.

2. Dezvoltarea proiectului

Analiza și înțelegerea proiectului

În continuare voi determina cotele exacte, prin măsurători la fața locului și pe baza răspunsurilor tale voi realiza planul de compartimentare, de dispunere a mobilierului, de deschidere a ușilor și ferestrelor. Totodată, concep planul instalației electrice, sanitare, de încălzire și de răcire. Toate acestea vor contribui la construcția unui plan 3D, care ne va ajuta să vizualizăm, cu ușurință, varianta finală a amenajării.

3. Implementarea proiectului

Analiza și înțelegerea proiectului

De asemenea, te voi ajuta oferindu-ți recomandări și selecție de produse, fiind obiectivă și 100% în interesul tău. Știu pe ce merită să cheltuiești astfel încât să te încadrezi în buget. În plus, dacă dorești, voi sta aproape pe tot parcursul implementării proiectului.

Avantajele și beneficiile tale

Obiectivitate

Sunt obiectivă în relația client-executant-producător și îți voi recomanda soluția potrivită. Iau în considerare nevoile tale, dorințele specifice, dar și bugetul alocat acestei investiții.

Viziune

Este foarte important ca înainte de începerea unui astfel de proiect să consulți un specialist, în design de interior, în privința tuturor aspectelor unei amenajări. Doar așa, spațiu dorit va arăta, în final, conform dorințelor, nevoilor și personalității tale.

Optimizare

Voi eficientiza investiția prin alegerea soluțiilor corecte, astfel ajutându-te să eviți greșelile frecvente, precum: achiziția impulsivă, superficială sau cea bazată pe emoții.

Timp

Economisești timp și resurse, ce ar fi trebuit să le consumi pentru informare și cumpărare.

Împlinire

Sunt nevoi și dorințe neexprimate sau neconștientizate, detalii ce îți influențează starea emoțională. Detalii ce doar cu ajutorul unui specialist le poți descoperi, iar apoi se pot include în amenajare.

Personalitate

Designerul depășește latura tehnică, ergonomică sau funcțională a proiectului. Doar așa spațiul se va individualiza. Acesta ține cont și de ceea ce se întâmplă în interiorul tău, reflectând personalitatea ta în amenajarea propriu-zisă.

Ecologic

Pentru că mă inspir din natură și o respect așa cum se cuvine, îți propun soluții ecologice. Asta înseamnă că îți voi recomanda materiale, adezivi și finisajele care nu vor dăuna sănătății.

Asistență

Voi fi alături de tine pe întreg parcursul implementării proiectului, inclusiv pe șantier.

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor. Continuarea utlilzarii acestui website presupune acceptul dumneavoastra.
Accept