Str. Virgil Madgearu nr. 5, Bucureşti

Casa Arcașilor

Un interior primitor, modern și nonconformist, asocieri surprinzătoare de culori și texturi

Întregul proiect de amenajare a pornit de la canapeaua din living pe care clienții mi-au arătat-o într-o fotografie, încă de la începutul colaborarii. Aceasta a reprezentat și conceptul amenajării, busola care m-a ghidat pe parcursul realizării proiectului.

Culorile neutre alese pentru pardoseală, pereți și mobilier, creează un fundal perfect pentru a pune în evidență canapeaua și lampa suspendată (Luminna).

De asemenea măsuța din fața canapelei este din sticlă, pentru a nu optura vizibilitatea.

Tabloul prezintă un joc al acelorași culori ce se regăsesc la canapea.

În dormitorul matrimonial am pus accentul pe confort, elementul central al amenajării fiind patul. Trei tonuri de mov au fost alese pentru a îmbrăca patul și tăblia supradimensionată (Keros).

Baia matrimonială este prevăzută cu duș cu scurgere direct în pardoseală, doar în zona acestuia pereții fiind placați cu faianță.

Camera gemenilor, Sara și Luca, foarte vesel colorată, datorită mochetei și a peretelui pictat manual cu personaje Disney.

Baia copiilor, decorată cu plăci ceramice cu animale (Ceramexpert), și albinuțe pictate pe perete (Melika Monjazi și Liliana Stoleru).

Oameni frumoși, fericiți într-un mediu plin de viață și culoare!

Proiect realizat de 161Studio în colaborare cu designer de interior Aura Căpraru.

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor. Continuarea utlilzarii acestui website presupune acceptul dumneavoastra.
Accept