Str. Virgil Madgearu nr. 5, Bucureşti

Spațiu birouri Dynamic

Un spațiu confortabil, inspirațional, croit pe specificul activității și profilul angajaților.

Clienții, doi tineri manageri, au dorit sa schimbe spațiul de birouri, cu unul mai încăpător, corect compartimentat și bine organizat.

Designul spațiului îl reprezintă pe cel ce își petrece o mare parte din timp acolo.

Detalii colorate, vesele, un spațiu confortabil și luminos.

Un design contemporan, elegant și modern.

Am ales să compartimentăm cu panouri din PVC, înfoliat.

Pardoseala este acoperită cu mochetă, specială pentru spații de birouri.

Pentru un plus de confort fizic, dar și emoțional, în biroul unui manager am completat mobilierul cu o canapea.

Sala de ședințe

Pereții ce despart birourile, din profil PVC cu sticlă termopan înfoliat (este o soluție mai ieftină decât sticla sablată în fabrică).

După cum se va vedea în plan, nu am reușit sa avem un spațiu special pentru arhivă, de aceea am proiectat în holul secundar, destul de lat, un corp de mobilier ce îmbracă peretele, și deservește ca arhivă.

Una dintre cerințele principale a fost și rezolvarea problemei pe care o aveau în spațiul anterior, lipsa locurilor de depozitare, de aceea, în birouri toți pereții sunt îmbrăcați cu dulapuri, rafturi.

Spațiul a fost compartimentat, birourile poziționate având în vedere specializarea, criteriul controlului, funcționalității.

Inițial, spațiul era un open-space, de 250 mp, ce a trebuit compartimentat în spatii de birouri, pentru 21 persoane, grupate în funcție de activitatea pe care o desfășurau, plus o sală de ședințe, una de luat masa, arhiva și camera tehnică.

Acest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor. Continuarea utlilzarii acestui website presupune acceptul dumneavoastra.
Accept